Nieuwe signing winkelcentrum Bilgaard te Leeuwarden

In opdracht van de CVvE Bilgaard te Leeuwarden is in het winkelcentrum Bilgaard nieuwe signing aangebracht. De signing bestaat uit diverse elementen bij de entrees, op de parkeerterreinen en in de passage van het winkelcentrum. Naast de signing is er bij de hoofdentree op het plein een LED-scherm geplaatst waarop de evenementen en de in het winkelcentrum gevestigde ondernemers getoond worden.

Binnenkort wordt het plein en de passage voorzien van plantenbakken en nieuwe zitelementen en bij de entrees aan de Brandermeer en Ludinga worden vlaggenmasten geplaatst. Tevens is de passage voorzien van nieuwe LED-verlichting als basis verlichting. Op dit moment wordt nog een proef gedaan om de passage middels aanlichting van de plafonds qua sfeerbeleving verder te verbeteren.

Objectief Management verzorgt het beheer van de coöperatieve vereniging van eigenaren in het winkelcentrum.