Nieuw in beheer: VVE Ridderhof te Alphen aan den Rijn

Op de valreep van 2017 heeft Objectief Management twee nieuwe opdrachten gegund gekregen. Voor VVE Ridderhof te Alphen aan den Rijn gaan we het VVE management uitvoeren en voor Stichting BIZ Stadscentrum Spijkenisse gaan we secretariële en administratieve ondersteuning leveren.

VVE Ridderhof is een winkelcentrum met 40 appartementsrechten en een eigen parkeergarage op de begane grond. De diverse winkels zijn voornamelijk gericht op de dagelijkse boodschappen en hebben een wijkverzorgende functie. De eigenaren zijn voornemens om het winkelcentrum te gaan renoveren.

Stichting BIZ Stadscentrum Spijkenisse verzorgt het centrummanagement voor het Stadscentrum Spijkenisse. In 2015 heeft Objectief Management , gezamenlijk met BRO, de Bedrijven Investerings Zone  begeleid met de opstart naar de eerste draagvlakmeting. Vanaf 2018 gaat Objectief Management het bestuur van de Stichting ondersteunen om op deze wijze de continuïteit van het, door ondernemers en eigenaren, ingezette traject te waarborgen.