Nieuwe signing WC Paddepoel Groningen

In winkelcentrum Paddepoel te Groningen is het grijze boeideel omgetoverd naar een boeideel met een verhaal. Foto’s van het interieur van het winkelcentrum gecombineerd met producten van de ondernemers geven een fris uiterlijk aan het naar binnen gekeerde winkelcentrum.

Ook in het winkelcentrum wordt hard gewerkt aan een betere klantbeleving door middel van signing op diverse kale muren en de deur van het openbare toilet. Het openbare toilet is ook voorzien van een babyverschoontafel.

Aan de buitenzijde zijn bij de entrees overdekte fietsenstallingen geplaatst zodat ook de fietsers, die in Groningen in grote getallen aanwezig zijn, hun fiets veilig en droog kunnen stallen.

Objectief Management verzorgt het volledige VVE management, commercieel / technisch / administratief,  in winkelcentrum Paddepoel in opdracht van de CVvE Paddepoel Groningen.