Nieuw straatmeubilair Winkelcentrum Paddepoel

In winkelcentrum Paddepoel is in de winkelpassage nieuw straatmeubilair geplaatst. met de leverancier, vanAfval, hebben we straatmeubilair ontwikkelt in de huisstijl van het winkelcentrum.

Het mooie van het straatmeubilair is dat dit gemaakt is van laagwaardige afval. vanAfval gebruikt dit laagwaardige afval, dat gemeenten inzamelen, als grondstof voor mooie en zinvolle producten. De banken, bloembakken en prullenbakken zijn gemaakt van laagwaardig afval wat in de directe regio is ingezameld. De producten worden geassembleerd in sociale werkvoorzieningen door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

 

 

 

Objectief Management hecht waarde aan het duurzaam beheren van haar portefeuille en middels de vervanging van het straatmeubilair in winkelcentrum Paddepoel hebben we weer een nieuwe manier gevonden om bij te dragen aan de duurzaamheid binnen onze portefeuille.