Nieuwe BMC Parkeergarage Voorhavenkwartier Sassenheim

Na een traject van bijna twee jaar is de volledige brandmeldcentrale (BMC)van de Parkeergarage Voorhavenkwartier te Sassenheim vervangen. Met trots kunnen we melden dat na deze werkzaamheden de BMC zonder op- en aanmerkingen in 1 keer gecertificeerd is.

Door Vector Brandveiligheid is een nieuw Programma van Eisen (PVE) opgesteld wat door de gemeente Teylingen beoordeeld en goedgekeurd is. Hierna is er een aanbesteding gedaan waarna aan BJH Installatietechniek de opdracht gegund is. Aangezien in de parkeergarage ook een stuwdrukventilatiesysteem aanwezig is is door Exceltech B.V. de benodigde aansluitingen op de BMC, conform PVE, gerealiseerd. Door een goede samenwerking tussen alle partijen is de certificering gerealiseerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

De Parkeergarage Voorhavenkwartier maakt onderdeel uit van het centrumgebied Voorhavenkwartier te Sassenheim en is een gecombineerde parkeergarage t.b.v. bezoekers van het centrumgebied en bewoners in de de VVE Centrumplan Voorhavenkwartier en VVE Hart van Sassenheim.