Vervanging rolpaden Winkelcentrum Ridderhof Alphen aan den Rijn

In de eerste helft van oktober 2020 zijn de twee rolpaden in winkelcentrum Ridderhof te Alphen aan den Rijn vervangen. De oude rolpaden waren aan vervanging toe om de bereikbaarheid van het winkelcentrum vanuit de parkeergarage te waarborgen. Winkelcentrum Ridderhof staat aan de vooravond van een renovatie van het winkelcentrum. De locatie van de rolpaden blijft gelijk in de nieuwe situatie en derhalve is deze vervanging al uitgevoerd om het huidige winkelcentrum goed te laten functioneren.

In goed overleg met de gemeente Alphen aan den Rijn (voor de afvoer en aanvoer van de rolpaden) is de overlast in de wijk tot een minimum beperkt. De rolpaden worden is zijn geheel aangeleverd en middels heftrucks naar de plaats waar ze moeten komen vervoerd.

 

 

 

 

Het verwijderen en plaatsen van de rolpaden was een precieze werk aangezien de hoogte van de parkeergarage op een paar centimeter na net voldoende was om de rolpaden te installeren.

 

 

 

 

Gelijktijdig met het plaatsen van de nieuwe rolpaden is de afwerking van de zijkanten van het trapgat waarin de rolpaden geplaatst zijn vernieuwd waardoor een frisse nieuwe entree is ontstaan.

 

 

 

 

 

 

Op 20 oktober zijn de rolpaden goedgekeurd en zij ze weer in gebruik gesteld.