Bieb
Project

De Bieb Delft

Bij VVE Beheer voor Kruisstraat-Yperstraat in Delft staan we klaar om uw woonomgeving op een professionele en zorgvuldige manier te beheren, met als doel een comfortabele en goed onderhouden leefomgeving voor alle eigenaren te realiseren.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op
Bel direct 070 327 31 99
Over VVE Kruisstraat-Yperstraat:

Gelegen in het historische Delft, biedt VVE Kruisstraat-Yperstraat een charmante mix van rustig wonen en stedelijke voorzieningen. Met zijn karakteristieke panden, gezellige straatjes en gunstige ligging nabij het centrum, is Kruisstraat-Yperstraat een geliefde woonomgeving voor diverse huishoudens.

 

Het complex bestaat uit commerciële units, woonappartementen, stallingsgarage en een daktuin.

14
Onze Diensten voor uw VVE:

Professioneel VVE-beheer: Als ervaren beheerders nemen wij het dagelijkse beheer van uw VVE op ons, inclusief technisch beheer, financiële administratie en algemeen management. We streven ernaar om de gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen van Kruisstraat-Yperstraat optimaal te laten functioneren.

Transparante Communicatie: Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. We houden u regelmatig op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen binnen de VVE en verstrekken duidelijke rapportages over de financiële situatie.

Proactief Onderhoud: Ons toegewijde team zorgt voor proactief onderhoud van het gebouw en de gemeenschappelijke ruimtes, om de waarde te behouden en eventuele problemen tijdig aan te pakken. We streven ernaar om Kruisstraat-Yperstraat in optimale staat te houden, zodat alle bewoners kunnen genieten van een comfortabele en goed onderhouden woonomgeving.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij horen graag waar we u bij kunnen helpen.