1
Project

Winkelcentrum Paddepoel Groningen

Objectief Management verzorgt het VVE management voor de 4 VVE’s binnen winkelcentrum Paddepoel Groningen. Tevens wordt het centrummanagement voor winkelcentrum Paddepoel door Objectief Management uitgevoerd.

Als beheerder van winkelcentra zetten we ons in voor een prettige en goed onderhouden leefomgeving voor alle bewoners.

https://www.paddepoel.nl/ 

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op
Bel direct 070 327 31 99
Onze diensten:

Technisch Beheer: Ons ervaren team staat klaar voor het dagelijkse onderhoud en beheer van de gebouwen, inclusief de gemeenschappelijke ruimtes, om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en goed wordt onderhouden.

Financieel Beheer: We beheren de financiën van de VVE's nauwkeurig, inclusief budgettering, facturering en het beheer van het reservefonds, om een solide financiële basis te waarborgen voor het behoud en de verbetering van het vastgoed.

Accountmanagement: Ons team staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden aan eigenaren, met een transparante en open communicatie om een goede samenwerking te waarborgen.

Westfield Mall of the Netherlands is a shopping mall located in Leidschendam in the Netherlands. With a total retail floor area of 117,000 m2 (1,260,000 sq ft) it is the largest shopping mall in the Netherlands.

Unibail-Rodamco-Westfield
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij horen graag waar we u bij kunnen helpen.