Mall 3
Project

Mall of the Netherlands Leidschendam

De CVvE Leidsenhage en de VVE Liguster maken onderdeel uit van Mall of the Netherlands.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op
Bel direct 070 327 31 99
Het beheer van Mall of the Netherlands

Het beheer wordt gezamenlijk met Unibail Rodamco Westfield uitgevoerd. Objectief Management verzorgt het VVE management met het accent op financieel beheer.

Bij Objectief Management begrijpen we dat financieel beheer een cruciale rol speelt in het succes van elke VVE. Daarom bieden wij deskundige diensten die zijn gericht om de financiële gezondheid van CVE Leidsenhage te waarborgen.

Ons gespecialiseerde team van financiële professionals staat klaar om alle aspecten van het financieel beheer van de VVE op zich te nemen. Van budgetplanning en facturering tot het beheer van de reservefondsen, wij zorgen voor nauwkeurigheid, transparantie en compliance in al onze financiële activiteiten.

Bij Objectief Management streven we naar open communicatie en transparantie in al onze interacties. We bieden heldere rapportages en zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en advies te geven aan de eigenaren van CVE Leidsenhage.

Als financiële beheerders nemen we onze verantwoordelijkheid serieus. We streven ernaar om de financiële belangen van CVE Leidsenhage te behartigen en ervoor te zorgen dat alle financiële processen efficiënt en effectief worden beheerd.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Objectief Management uw VVE kan helpen bij het optimaliseren van financieel beheer en het bereiken van financiële gemoedsrust. 

Westfield Mall of the Netherlands is a shopping mall located in Leidschendam in the Netherlands. With a total retail floor area of 117,000 m2 (1,260,000 sq ft) it is the largest shopping mall in the Netherlands.

Unibail-Rodamco-Westfield
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij horen graag waar we u bij kunnen helpen.