Knarrehof
Project

Knarrenhof

Bij Objectief Management streven we ernaar om hoogwaardig beheer te bieden voor uw woonomgeving. Of het nu gaat om VVE Het Groene Hof in Gouda, VVE Tijlhof in Hasselt, VVE De Molenhof in Zeewolde, VVE De Hof van Emmen, VVE Thijsniederhof Oldenzaal of VVE De Hof van Ridderkerk, ons doel blijft hetzelfde: het creëren en onderhouden van een prettige en goed verzorgde leefomgeving voor alle eigenaren. 

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op
Bel direct 070 327 31 99
Leuk, veilig en zelfstandig wonen

"Knarrenhof® is de combinatie van de hofjes van vroeger met het gemak van heden. Hierdoor ontstaat een uniek concept van veilig wonen met veel privacy en tegelijkertijd alle voordelen van samenwonen. Knarrenhof® is namelijk bedoeld voor mensen die het leuk vinden elkaar af en toe te helpen, maar hierin geen verplichting willen. Het is immers geen woongroep. Wel is het een vrijblijvende gemeenschap waar je van elkaars kennis/kunde en gezelschap profiteert. Knarrenhof is voor mensen vanaf 45 jaar en ouder waarbij ook altijd ruimte is voor maximaal twee bewoners onder deze leeftijd. Deze spreiding van leeftijden draagt bij aan de diversiteit en dynamiek in een Hof. Dit is ideaal voor de moderne senior die zelfstandig wil blijven, en die steeds minder op mantelzorg en kinderen kan terugvallen. Onze Meergeneratiehofjes zijn bedoeld voor mensen van 19 tot 109 jaar. Zo kunnen starters, oudere jongeren, jongere ouderen & senioren onder elkaar wonen in een levendige gemeenschap waar men elkaar kent. Hier helpt men aardige buren waar nodig. Niet met zorg, maar met aandacht."

Objectief Management verzorgt het VVE Management voor de volgende Knarrenhoven:

VVE Molenhof Zeewolde

VVE Groene Hof Gouda

VVE Tijlshof Hasselt

VVE Thijsniederhof Oldenzaal

VVE Kapteynhof Ridderkerk

VVE Hof van Emmen

VVE Thijsniederhof Oldenzaal

 https://knarrenhof.nl/wat-is-knarrenhof/ 

 

20230825 122512 resized
Onze Diensten voor uw VVE:

Professioneel VVE-beheer: Als ervaren beheerders nemen wij het dagelijkse beheer van uw VVE op ons, waarbij we streven naar optimale functionaliteit van de gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen.

Transparante Communicatie: Wij hechten veel waarde aan transparante communicatie en houden u regelmatig op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen binnen uw VVE, met heldere rapportages over de financiële stand van zaken.

Proactief Onderhoud: Ons toegewijde team zorgt voor proactief onderhoud van het gebouw en de gemeenschappelijke ruimtes, om de waarde te behouden en eventuele problemen tijdig aan te pakken. We streven ernaar om uw woonomgeving in optimale staat te houden, zodat alle bewoners kunnen genieten van een prettige leefomgeving.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij horen graag waar we u bij kunnen helpen.