IMG 4982
Project

Oude Haven Voorburg

Welkom bij VVE Oude Haven, waar wij ons inzetten als beheerders om uw VVE soepel te laten functioneren en een hoogwaardige leefomgeving te bieden voor alle eigenaren.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op
Bel direct 070 327 31 99
Over Oude Haven:

Gelegen in het historische hart van de stad, ademt Oude Haven een sfeer van charme en geschiedenis. Met zijn pittoreske panden en levendige havenfront biedt deze buurt een unieke mix van wonen, werken en ontspannen.

Historische Schoonheid: Oude Haven is doordrenkt met geschiedenis en karakter, met zijn eeuwenoude gebouwen en kronkelende straatjes die een nostalgische charme uitstralen.

Levendige Gemeenschap: Bewoners van Oude Haven vormen een hechte gemeenschap, waar buurtbewoners elkaar kennen en een gevoel van saamhorigheid delen.

Centrale Ligging: Dankzij de centrale ligging bevinden winkels, restaurants en culturele attracties zich op loopafstand, waardoor Oude Haven een gewilde plek is om te wonen en te werken.

2015 06 01 11 35 48
Onze Diensten:

Professioneel VVE-beheer: Wij nemen het dagelijkse beheer van uw VVE op ons, waaronder technisch beheer, financiële administratie en algemeen management, om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Transparante Communicatie: Wij hechten waarde aan open en duidelijke communicatie met alle eigenaren, waarbij we regelmatig overleg organiseren en transparante rapportage verstrekken over de stand van zaken van de VVE.

Proactief Onderhoud: Ons team is proactief in het plannen en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden om de waarde van het vastgoed te behouden en eventuele problemen tijdig aan te pakken.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij horen graag waar we u bij kunnen helpen.