Heineken
Project

VVE 1e vd Helststr. M. Heinekenplein Amsterdam

Welkom bij de VVE 1e van der Helststraat aan het Marie Heinekenplein in Amsterdam, waar diverse functies samenkomen in een levendige buurt. Als beheerders van deze unieke locatie streven wij naar hoogwaardig vastgoedbeheer om een comfortabele en goed onderhouden omgeving te bieden voor alle bewoners.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op
Bel direct 070 327 31 99
Ontdek de 1e van der Helststraat en het Marie Heinekenplein:

Levendige Buurt: Gelegen in het bruisende hart van Amsterdam, biedt de 1e van der Helststraat en het Marie Heinekenplein een levendige mix van wonen, horeca, en culturele activiteiten.

Historische Omgeving: Omringd door charmante grachtenpanden en historische architectuur, ademt de buurt een unieke sfeer die rijk is aan geschiedenis en karakter.

Centrale Ligging: Op loopafstand van diverse voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, parken, en openbaar vervoer, biedt de locatie het beste van stedelijk wonen binnen handbereik.

 

 

Ons Beheer:

Als beheerders van de VVE 1e van der Helststraat en het Marie Heinekenplein zetten wij ons in voor een professioneel en efficiënt beheer van de gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen. Van onderhoud en reparaties tot financiële administratie, wij streven naar een goed functionerende VVE die voldoet aan de behoeften van alle bewoners.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij horen graag waar we u bij kunnen helpen.