IMG 6143
Project

VVE BredeBuurtschool Rivierenbuurt Den Haag

Welkom bij VVE BredeBuurtschool in de Rivierenbuurt van Den Haag, een bruisende locatie waar wonen, leren en gemeenschap samenkomen. Als beheerders van deze bijzondere plek streven wij naar hoogwaardig vastgoedbeheer om een comfortabele en goed onderhouden omgeving te bieden voor alle eigenaren.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op
Bel direct 070 327 31 99
Ontdek de BredeBuurtschool:

Multifunctionele Ruimte: De BredeBuurtschool is niet alleen een plek om te wonen, maar ook een centrum voor educatie, culturele activiteiten en gemeenschapsevenementen.

Leer- en Speelomgeving: Met scholen en speelplaatsen in de buurt, biedt de BredeBuurtschool een ideale omgeving voor gezinnen met kinderen.

Diversiteit en Samenwerking: De Rivierenbuurt staat bekend om zijn diversiteit en samenwerking tussen bewoners, scholen en lokale organisaties.

2015 06 30 15 03 18
Ons Beheer:

Als beheerders van VVE BredeBuurtschool zetten wij ons in voor een professioneel en efficiënt beheer van de gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen. Van technisch onderhoud tot financiële administratie, wij streven naar een goed functionerende VVE die voldoet aan de behoeften van alle eigenaren.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij horen graag waar we u bij kunnen helpen.