579bc67b c32e 4a54 ae65 12e8804ae85e
Project

VVE Erasmusplein / Westwijk Vlaardingen

VVE Erasmusplein / Westwijk in Vlaardingen wordt beheerd door Objectief Management. Als beheerders van deze VVE streven we naar een efficiënt beheer en onderhoud van het complex, met het welzijn van alle eigenaren als onze hoogste prioriteit.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op
Bel direct 070 327 31 99

Technisch Beheer: Ons ervaren team is verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud en beheer van het complex, waardoor een veilige en goed onderhouden omgeving wordt gewaarborgd.

Financieel Beheer: Wij zorgen voor een nauwkeurig beheer van de financiën van de VVE, inclusief budgettering, facturering en het beheer van reservefondsen, om de financiële gezondheid op lange termijn te waarborgen.

Accountmanagement: Ons toegewijde team staat klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden aan eigenaren. We streven naar een open en transparante communicatie om een goede samenwerking te bevorderen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe Objectief Management kan bijdragen aan het succes van VVE Erasmusplein / Westwijk in Vlaardingen. Samen werken we aan een goed beheerde en aangename woon- en werkomgeving.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij horen graag waar we u bij kunnen helpen.