20230426 125150 resized
Project

VVE Gruttersdijk 17 18 Utrecht

Bij VVE Beheer voor Gruttersdijk 17-18 in Utrecht streven we naar een professioneel en zorgvuldig beheer van uw woonomgeving, met als doel een comfortabele en goed onderhouden leefomgeving voor alle eigenaren te realiseren. 

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op
Bel direct 070 327 31 99
Over Gruttersdijk 17-18:

Gelegen aan de sfeervolle Gruttersdijk in Utrecht, biedt deze locatie een unieke combinatie van rustig wonen en stedelijke voorzieningen. Met zijn karakteristieke uitstraling en centrale ligging, is Gruttersdijk 17-18 een geliefde woonomgeving voor diverse huishoudens.

Het complex bestaat uit twee appartementenblokken en een stallingsgarage voor de bewoners.

20230426 125157 resized
Onze Diensten voor uw VVE:

Professioneel VVE-beheer: Als ervaren beheerders nemen wij het dagelijkse beheer van uw VVE op ons, inclusief technisch beheer, financiële administratie en algemeen management. We streven ernaar om de gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen van Gruttersdijk 17-18 optimaal te laten functioneren.

Transparante Communicatie: Communicatie is voor ons essentieel. We houden u regelmatig op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen binnen de VVE en verstrekken duidelijke rapportages over de financiële situatie.

Proactief Onderhoud: Ons toegewijde team zorgt voor proactief onderhoud van het gebouw en de gemeenschappelijke ruimtes, om de waarde te behouden en eventuele problemen tijdig aan te pakken. We streven ernaar om Gruttersdijk 17-18 in optimale staat te houden, zodat alle bewoners kunnen genieten van een comfortabele en goed onderhouden woonomgeving.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij horen graag waar we u bij kunnen helpen.