45
Project

Winkelcentrum de Banne Amsterdam Noord

Stap binnen in de levendige wereld van Gebouw de Banne, een waar icoon in Amsterdam-Noord! Als beheerders van deze unieke gemeenschappen is het onze missie om de Banne te laten bruisen van leven en harmonie.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op
Bel direct 070 327 31 99
Ontdek de charme van de Banne:

Gebouw de Banne: Het hart van onze gemeenschap, waar bezoekers en bewoners samenkomen en genieten van de levendige sfeer die hier heerst.

Woningen Gebouw de Banne: Elk appartement vertelt zijn eigen verhaal, maar samen vormen ze een kleurrijk mozaïek van diversiteit en gemeenschapszin.

Woningen Blok 4 Gebouw de Banne: Hier vind je de kern van gezelligheid en warmte, waar buren als vrienden door het leven gaan.

Banne Centrum: Het kloppende hart van de wijk, waar winkels, voorzieningen en ontmoetingsplekken een harmonieus geheel vormen.

Stallinggarage de Banne: Een veilige haven voor jouw voertuig, zodat je altijd zorgeloos op stap kan.

12
Ons Beheer:

Als beheerders van de VVE's in de Banne staan we garant voor een zorgeloos beheer van jouw woning en de gemeenschappelijke ruimtes. Van technisch onderhoud tot financiële administratie, wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt, zodat jij kunt genieten van het leven in de Banne.

Winkelcentrum de Banne in Amsterdam Noord is een modern winkelcentrum waar je winkelt voor de dagelijkse boodschappen. Het veelzijdige aanbod bestaat uit kledingzaken, reparaties, drogisterijen, beauty en (klein) meubelwinkels. Wij beheren in dit complex het winkelcentrum, de stallingsgarage, de daktuin een van de woontorens en de gehele buitenschil.

Martijn Sörensen - Accountmanager bij Objectief Management
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij horen graag waar we u bij kunnen helpen.