Ridderhof 1
Project

Winkelcentrum Ridderhof Alphen aan den Rijn

Wij zijn trots om ons voor te stellen als de beheerders van winkelcentrum Ridderhof, een levendige winkelcentrum in Alphen aan den Rijn.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op
Bel direct 070 327 31 99

Door Objectief Management wordt zowel de VVE Ridderhof als het eigendom van Hoogvliet Beheer beheerd. In 2024 en 2025 wordt het winkelcentrum Ridderhof gerenoveerd tot een modern en vernieuwd winkelcentrum.

Bij Objectief Management streven we ernaar om elk winkelcentrum te laten floreren, en winkelcentrum Ridderhof is geen uitzondering. Met toewijding en expertise bieden we een scala aan diensten die de kwaliteit van leven binnen het complex verhogen en de waarde van het vastgoed optimaliseren.

Ons team van professionals staat klaar om de dagelijkse operationele taken van het winkelcentrum op zich te nemen, van financieel beheer tot onderhoudscoördinatie en alles daartussenin. Door proactief te zijn in ons beheer zorgen we ervoor dat de gemeenschap soepel functioneert en dat eventuele problemen snel en efficiënt worden opgelost.

 

Bij Objectief Management geloven we in transparante communicatie en open samenwerking. We moedigen actieve deelname van eigenaren aan en streven ernaar om een hechte band op te bouwen met de ondernemers van winkelcentrum Ridderhof. Samen werken we aan een prettige en veilige winkelomgeving waar iedereen zich thuis voelt.

 

Als beheerders van winkelcentrum Ridderhof nemen we onze verantwoordelijkheid serieus. We streven er voortdurend naar om de verwachtingen te overtreffen en een positieve impact te hebben op het leven van de ondernemers en bezoekers.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Objectief Management uw VVE kan helpen gedijen en bloeien. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan een toekomst vol succes en tevredenheid.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij horen graag waar we u bij kunnen helpen.